sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Matkalla

Tämä blogin aloitus on ollut kivikkoinen tie. Tarkoitus oli kirjoittaa Bloggerin sovelluksella puhelimella, kun kaikki kuvatkin on puhelimella, mutta puhelimessa (Android) tuo sovellus kaatuu aina kun koettaa tallentaa eikä sitten tietenkään ole sama materiaali käytössä iOS sovelluksessa iPadilla. Nyt sitten avasin selainversion jotta saisin tekstin lopultakin valmiiksi.
No niin, alla nyt sitten sitä tekstiä jonka olen saanut palvelimelle tallennettua.

Niin, matkalla uuteen minään. Ainakin ulkoisesti siis. Tämä matka alkoi jo yli kolme vuotta sitten. Silloin koin treenikärpäsen pureman. On koluttu läpi toiminnalisen harjoittelun painonpudotusryhmä, Fitfarmin Superdieetti, Lite Weight Loss ja BikiniChallenge. Välissä aina itsenäistä harjoittelua salilla.
Loppuvuodesta 2015 päätin että "dieettien" aika on ohi ja on aika tehdä jotain pysyvää. Hankin Fitfarmin vuosivalmennuksen, eli olen nyt henkilökohtaisessa valmennuksessa. Se on paljon muutakin kuin personal trainingia.
Tästä eteenpäin on uutta tekstiä...

Se on ruokaa...

Kyllä minä niitä treenikuviakin vielä otan, vielä vaan en ole kehdannut saliselfietä ottaa 😆

Ja se estetiikkaosasto sitten. Rakastan meikkejä, suorastaan hamstraan niitä, vaikka käyttötilaisuuksia tulee eteen aika niukasti. Olen tilannut paljon kosmetiikkaa Feelunique.com sivustolta. Viimesin tilaus näytti tältä
Alimpana Lancomen BAFTA iltalaukku, joka tuli kaupanpäällisenä kahden Lancome-tuotteen ostajalle. Samoin tuli nuo keskellä olevat minikokoiset tuotteet, huulipuna, kajal ja ripsiväri.

Nyt jos tämän julkaisu ei onnistu, niin saan varmaan itkupotkuraivarin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti