perjantai 25. maaliskuuta 2016

Treeniä

Lähes viikko mennyt PT-päivästä ja vielä eilen torstaina futisharkoissa tuntui etureisissä pieniä "kolotuksia". Treenasin siis etureisiryhmässä yhdessä neljän muun naisen kanssa. Tehtiin kiertoharjoittelua kuudella pisteellä, näistä neljä oli laitteita ja kaksi kehonpainolla tehtäviä. Tai kyykkyhypyssä oli käsipaino kaverina ja sissy-kyykyssä jaloille tukiteline. Oli tehokas treeni, kun vielä tuon kiertoharjoitelun jälkeen, jossa siis tehtiin kolme kierrosta kelloa vastaan, tehtiin askelkyykkykävelyä pumpaten ja vielä askelkyykkyhyppyjä viiteenkymmeneen/failureen asti.

Tässä hack-kyykkyjä tekemässä (kuvan otti Puolet pienemäksi- blogia pitävä Satu Pesonen)


Alkuviikko meni monennäköisten kiireiden parissa ja keskiviikkona pääsin salille oman ohjelman kimppuun vaihteeksi. Taukoa tosiaan oli ennen tuota PT-päivää. Keskiviikkona treenasin selkää ja hauiksia. Salilla oli ruuhkaa enkä saanut hauiskääntöihin ihan haluamiani painoja, mutta kyllä sitä näemmä pienemmilläkin saa tuntumaa.
Vaikka oli ruuhkaa käsipainojen luona, niin tankopaikalla oli sen verran hiljaista että kehtasin napata ekan saliselfien. Lopetin selkätreenin kulmasoutuun kumarassa tangolla. Tässä oli hetken huilitauko ennen hauistreeniä.

Salitreenejä silmällä pitäen ostin nämä Phillips Fidelio M2BT-kuulokkeet ihan muutama viikko sitten. No eikös meidän vajaa vuoden ikäinen koira päässyt eräänä päivänä nämä nakertamaan tähän kuntoon. Ääni toimii, mutta esim. äänenvoimakkuuden säätö kuulokkeista ei (pitää siis puhelimesta säätää). Niin ja sangan pituussäätö ei toimi kuin toiselta puolelta.Ensi viikolle olisi tiedossa tapaaminen valmentajan kanssa, tarkoitus olisi päivittää treeniohjelmaa. Ehdin sitä hetken ajaa sisään ennen Benidormin matkaa huhtikuun puolivälissä. Siellä onkin sitten tiedossa treenejä kahdesti päivässä, jos matkanjohtajaa on uskominen. Aamulla rannalla ja päivällä kuntokeskuksessa. No treenaamisen vuoksi tuolle reissulle olen lähdössä. Koko perhe lähtee mukaan kylläkin, että eiköhän siinä lomailemaankin pääse.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti